Наші дівчата знову на висоті! - 11 Марта 2013 - Союз Армянской Молодежи Украины




Навигация
Мы соц. сетях
Газета On-line
Информер
Председатель САМУ
predsedatel@samu.org.ua

Написать письмо
Администрация сайта
admin@samu.org.ua

Написать письмо
Наш банер
Союз Армянской Молодёжи Украины

Союз Армянской Молодёжи Украины
Наши партнеры
Счетчики
Locations of visitors to this page

Current Position
Проверка сайтов Яндекс цитирования Яндекс.Метрика
Скачать
Советуем
Авторизация
Гость
Сообщения:

Группа:
Гости
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!
Логин:
Пароль:
Календарь

«   Март 2013   »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Поиск
Статистика сайта

На сайте сейчас: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2013 » Март » 11 » Наші дівчата знову на висоті!
18:58
Наші дівчата знову на висоті!
У суботу 9 березня в Обласному будинку культури міста Миколаїв пройшов гала-концерт ХVІІ телевізійного конкурсу молодих виконавців естрадної пісні і танцю "Обрій".
Цього року конкурс було проведено в рамках вшанування світлої пам'яті міського голови м. Миколаєва Чайки Володимира Дмитровича. 
У конкурсі взяли участь як зовсім малі, так і дорослі діти з багатьох міст України. Незважаючи на те, що зала ОБК вміщує більш ніж 1000 осіб, вона була заповнена повністю. І це не дивно, оскільки на дітей прийшли подивитись і, звісно, підтримати їхні батьки, бабусі й дідусі, брати та сестри. 
На гала-концерті виступили конкурсанти з найкращими та найяскравішими номерами. Вокалісти, танцювальні колективи, вокально-танцювальні ансамблі... Всі вони творили в цей день казку! А допомагала створювати казку автор проекту та художній керівник конкурсу, заслужений діяч мистецтв України Ярова Тетяна Андріївна. Дякуємо Вам за те, що даєте змогу молодим талантам розвиватися і проявляти себе!
У цій казці також взяли участь і наші дівчата: Серопян Роза (м. Миколаїв) і Широян Асмік (м. Дніпропетровськ), які у Всеукраїнскьому фестивалі вокальних мистецтв "Голос Вірменії - 2012" посіли призові місця.  Та ще більше ми ними пишаємося, тому що в конкурсі "Обрій - 2013" вони посіли перше місце та гран-прі відповідно.
Пишаємося вами, радіємо кожній вашій перемозі і, звісно, бажаємо натхнення, творчих злетів, здійснення життєвих планів, надій і мрій!

 

http://arm-nikolaev.com
Категория : Новости САМУ | Просмотров : 305 | Добавил : zlodeh | Теги : Армяне Николаева , САМУ , Армянская Молодежь , Армяне Украины